Acrònim col·labora, un any més, amb els Relats Solidaris de l’Esport

Relats Solidaris de l'Esport

Des d’Acrònim ens omple d’orgull col·laborar en la 17ª edició de Relats Solidaris de l’Esport, un projecte sense ànim de lucre creat i impulsat per un grup de periodistes esportius. Un any més, l’agència s’ha encarregat de la gestió de patrocinis i esdeveniments, de l’organització d’un concert solidari al proper mes de juliol, a més de dur a terme una aportació econòmica com a patrocinador.

Dins del marc del projecte del Llibre Solidari de periodisme esportiu, l’edició d’enguany, apadrinada pel jugador del Futbol Club Barcelona, Ansu Fati, donarà tots els beneficis de la venda del llibre i el concert solidari a Pallapupas.

Amb més de vint anys d’experiència, Pallapupas treballa per donar-li lloc al riure i l’humor durant el procés de la malaltia i, d’aquesta manera, poder transformar els hospitals en espais més amables i plens de vida. Sabem que el que fa Pallapupas funciona i els avalen els testimonis de pacients, professionals de la salut i estudis científics que han estat presentats en congressos internacionals i publicats en revistes del sector.

Des del seu naixement, el Llibre Solidari ha tingut una gran repercussió en tots els mitjans de comunicació, ja que la gran majoria de ràdios, diaris i televisions estan representats entre els autors de l’obra. Periodistes destacats com Xavi Torres (TV3), Jordi Basté (Rac1), Sergi Mas (COM Ràdio), Ramon Besa (El País) o Ricard Torquemada (Catalunya Ràdio), entre d’altres, formen part de l’ampli grup de periodistes catalans que es van embarcar en aquesta aventura fa ja catorze anys.

Si vols saber més sobre l’actualitat d’Acrònim, visita el nostre blog.