Avís legal i política de privacitat

Per a complir amb la legalitat vigent i atorgar seguretat i confiança a tots els seus usuaris, els informem, en virtut de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, que aquesta pàgina Web és propietat de la FD ACRONIM S.L. (des d’ara ACRONIM) amb NIF núm B65864423 i domicili al carrer carrer Plató 6-8 2n 2a, de 08021 Barcelona.

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti’ns a l’e-mail a info@acronim.cat.

Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.

L’accés a la nostra pàgina web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem que llegeixi detingudament. L’USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús del mateix temps. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, s’haurà d’abstenir d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà d’aquest.

El subministrament de dades personals i la compra de productes a través del nostre portal requereix una edat mínima de 14 anys,o, si s’escau, disposar de capacitat jurídica suficient per a contractar.

En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració del nostre web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de manera unilateral i sense previ avís.

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts, textos, imatges, i codis font són propietat d’ACRÒNIM o de tercers que als quals s’han adquirit els seus drets d’explotació, i estan protegits pels drets de Propietat Intel·lectual i Industrial.

L’usuari únicament té dret a un ús privat d’aquests, sense ànim de lucre, i necessita autorització expressa per a modificar-los, reproduir-los, explotar-los, distribuir-los o qualsevol dret pertanyent al seu titular.

ACRÒNIM és una marca registrada, i està prohibida la seva reproducció, imitació, utilització o inserció d’aquestes marques sense la nostra deguda autorització.

L’establiment d’enllaços al nostre portal no confereix cap dret sobre aquest. Així mateix, el simple fet d’establir un enllaç en la nostra pàgina web no dona dret a atorgar-se la categoria de col·laborador o soci.

Està absolutament prohibida la imitació ja sigui total o parcial del nostre portal.

Condicions d’Accés

L’accés a la nostra pàgina Web és gratuït i no exigeix prèvia subscripció o registre.

L’enviament de dades personals implica l’acceptació expressa per part de l’usuari de la nostra política de privacitat.

L’usuari ha d’accedir en la nostra pàgina web conforme a la bona fe, les normes d’ordre públic, a les presents Condicions Generals d’ús. L’accés al nostre lloc web es realitza sota la pròpia i exclusiva de l’usuari, que respondrà en tot cas dels danys i perjudicis que pugui causar a tercers o a nosaltres mateixos.

L’usuari té expressament prohibit la utilització i obtenció dels serveis, productes i continguts oferts a la present pàgina web, per procediments diferents als estipulats en les presents condicions d’ús, i si escau en les condicions particulars que regulin l’adquisició de determinats productes.

Tenint en compte la impossibilitat de control respecte a la informació, continguts i serveis que continguin altres websites als quals es pugui accedir a través dels enllaços que la nostra pàgina web pugui posar a la seva disposició, li comuniquem que ACRÒNIM, queda eximit de qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota classe que poguessin derivar per la utilització d’aquestes pàgines web alienes a la nostra empresa per part de l’usuari.

ACRÒNIM es reserva el dret d’exercitar les accions legals oportunes contra aquells USUARIS que vulnerin les presents condicions generals d’ús, acceptant l’USUARI que la no iniciació d’aquestes accions no constitueix una renúncia formal als mateixes, romanent aquestes vigents fins als terminis legals de prescripció de les infraccions.

Política de Privacitat

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de ACRÒNIM i en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària sobre l’Usuari.

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i Reial decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD, ho informem que la utilització de determinats serveis en la nostra pàgina web requereix que ens faciliti determinades dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic i que aquests seran objecte de tractament i incorporats als fitxers de ACRÒNIM, titular i responsable d’aquests. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament d’aquests, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Així mateix l’informem que tots els nostres fitxers es troben legalment inscrits en el Registre General de Dades Personals de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com que per a salvaguardar la seguretat de les seves dades personals s’aplicaran les mesures de seguretat tècniques i organitzatives exigides en el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Amb caràcter general, queda absolutament prohibit facilitar dades personals dels menors de 14 anys sense el consentiment de pares o tutors legals.

ACRÒNIM es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers. L’usuari serà l’únic responsable de qualsevol mal o perjudici, directe i indirecte, que ens ocasioni a nosaltres o/a qualsevol tercer per a emplenar els formularis amb dades falses, inexactes, incompletes, no actualitzades, o amb dades de tercers.

Quines dades sol·licitem i per a quina finalitat?

Les dades que li sol·licitem són les adequades, pertinents i estrictament necessàries per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos, no obstant això, tots són d’obligada resposta per a poder complir amb la finalitat de la seva sol·licitud.

La nostra pàgina Web, recull les seves dades personals mitjançant la recepció de diversos formularis i/a través del correu electrònic:

A la secció CONTACTE li sol·licitem les seves dades personals per a respondre a les seves preguntes i / o facilitar-li la informació sol·licitada així com qualsevol altra relacionada amb la nostra activitat que considerem del seu interès.

Així mateix, posem a disposició una adreça de correu electrònic, amb la finalitat que ens sol·liciti qualsevol tipus d’informació, aclariment o dubte. Si vostè inclou dades personals en el seu correu electrònic, o la seva adreça conté dades personals, ens autoritza a incorporar als nostres fitxers corresponents.

Ho informem també que en el cas de recepció del seu curriculum vitae a través del correu electrònic les seves dades s’incorporaran als nostres fitxers de Recursos Humans amb la finalitat per als casos en què es duguin a terme processos de selecció de personal presents i futurs.

En tots aquests casos les seves dades seran incorporades a un fitxer de “GESTIÓ”. L’acceptació de les presents polítiques de privacitat impliquen consentiment per a rebre les nostres informacions comercials relacionades amb la nostra activitat, inclusivament per mitjans electrònics, sempre que No ens indiqui el contrari al correu electrònic info@acronim.cat.

ACRÒNIM, es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals

En qualsevol moment pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes establerts legalment, es podrà dirigir a la següent adreça: FD ACRONIM S.L. – Responsable de Dades Personals – carrer Plató 6-8 2n 2a, de 08021 Barcelona.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que ho considerem oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.

Comunicacions de dades

Ho informem que les seves dades són tractades amb la màxima confidencialitat i que són utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. De manera que no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, tret que l’usuari ens l’autoritzi expressament, en els casos legalment previstos.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seves dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquests.

Cookies

Les cookies són breus informacions que s’envien i s’emmagatzemen en el disc portar de l’ordinador de l’usuari a través del seu navegador quan aquest es connecta en un web. Les galetes es poden utilitzar per a demanar i emmagatzemar dades de l’usuari mentre està connectat per a facilitar-li els serveis sol·licitats i que no se solen conservar (galetes de sessió), o per a conservar les dades de l’usuari per a una altra mena de serveis futurs i que es poden conservar per temps indefinit (galetes persistents). Les galetes poden ser pròpies o de tercers.

Hi ha diversos tipus de cookies:

  • Cookies tècniques que faciliten la navegació de l’usuari i la utilització de les diferents opcions o serveis que ofereix la web com identificar la sessió, permetre l’accés a determinades àrees, facilitar comandes, compres, emplenament de formularis, inscripcions, seguretat, facilitar funcionalitats (vídeos, xarxes socials …).
  • Cookies de personalització que permeten a l’usuari accedir als serveis segons les seves preferències (idioma, navegador, configuració …).
  • Cookies d’anàlisis que permeten l’anàlisi anònima del comportament dels usuaris del web i que permeten mesurar l’activitat de l’usuari i elaborar perfils de navegació per tal objectiu millorar els llocs web.
  • Cookies publicitària que permeten la gestió dels espais publicitaris del web.
  • Cookies de publicitat personalitzada que permeten la gestió dels espais publicitaris del web sobre la base del comportament i hàbits de navegació d’usuari, d’on s’obté el seu perfil i permet personalitzar la publicitat que es mostra en el navegador de l’usuari.

ACRÒNIM utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers, que en cap cas tracten dades de caràcter personal però capten hàbits de navegació per a fins a publicitaris.

Per això, en accedir en la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús.

De tota manera, ho informem que pot activar o desactivar i aquestes cookies seguint les instruccions del seu navegador d’Internet:

Chrome:Configuració -> Mostra opcions avançades -> Privacitat -> Configuració de contingut.

Firefox:Eines -> Opcions -> Privacitat -> Històric -> Configuració Personalitzada.

InternetExplorer:Eines -> Opcions d’Internet -> Privacitat -> Configuració.

Safari:Preferències -> Seguretat.

Per a més informació, podeu consultar en l’Ajuda del seu navegador o/a les pàgines de suport d’aquests:

Chrome: support.google.com

Firefox: support.mozilla.org

InternetExplorer: windows.microsoft.com

Safari: http://www.apple.com

Comunicacions comercials per correu electrònic

Tenint en compte que el principal mitjà de comunicació entre ACRÒNIM i l’USUARI és per mitjà de l’adreça de correu electrònic facilitada, l’informem que utilitzarem aquest mitjà per a totes les comunicacions amb els USUARIS, incloses les informacions comercials o notes informatives relacionades amb la finalitat del nostre portal, i en conseqüència, en compliment de l’article 21 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç electrònic,que prohibeix l’enviament de comunicacions comercials a través del correu electrònic que prèviament no hagin estat autoritzades expressament pels destinataris d’aquestes, l’informem que l’acceptació de les presents condicions d’ús, implica la seva autorització expressament per a remetre-li els nostres enviaments comercials, publicitaris i promocionals. No obstant això això, si vostè no desitja rebre les nostres comunicacions comercials per correu electrònic pot oposar-se a les mateixes en l’adreça a dalt indicada, o en cada enviament que li remetem.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que pugui facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

ACRÒNIM pot modificar les presents polítiques de privacitat per a adaptar-les a les modificacions que es produeixin en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel qual exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquesta web.

Responsabilitats

En posar a la disposició de l’usuari aquesta pàgina Web volem oferir-li un servei de qualitat, utilitzant la màxima diligència en la prestació del mateix així com en els mitjans tecnològics utilitzats. No obstant això, no respondrem de la presència de virus i altres elements que d’alguna manera puguin danyar el sistema informàtic de l’usuari.

L’usuari assumeix l’exempció de qualsevol responsabilitat de ACRÒNIM per causes de força major, incloses les fallades tecnològiques pròpies o alienes derivades de l’estat actual de la tecnologia.

L’usuari té prohibit qualsevol tipus d’acció sobre el nostre portal que origini una excessiva sobrecàrrega de funcionament als nostres sistemes informàtics, així com la introducció de virus, o instal·lació de robots, o programari que alteri el normal funcionament de la nostra web, o en definitiva pugui causar danys als nostres sistemes informàtics.

L’usuari assumeix tota la responsabilitat derivada de l’ús de la nostra pàgina web, sent l’únic responsable de tot efecte directe o indirecte que sobre la pàgina web es derivi, incloent, de manera enunciativa i no limitativa, tot resultat econòmic, tècnic i / o jurídic advers, així com la defraudació de les expectatives generades pel nostre portal, obligant-se l’usuari a mantenir indemne a ACRÒNIM per qualsevol reclamació derivada, directament o indirectament de tals fets.

ACRÒNIM no garanteix l’exactitud, veracitat i vigència dels continguts d’aquesta pàgina web, ja siguin propis, de tercers, o enlazables a altres websites, quedant totalment exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de l’ús de la mateixos.

ACRÒNIM queda exonerada de qualsevol responsabilitat derivada de qualsevol reclamació, inclòs el pagament d’honoraris a advocats, per les demandes i reclamacions originades per tercers per l’incompliment per part de l’USUARI de les nostres condicions d’ús, accés i política de privacitat, o qualsevol altra reclamació per l’incompliment de la legislació vigent.

L’USUARI reconeix que ha entès tota la informació respecte a les condicions d’ús del nostre portal, i reconeix que són suficients per a l’exclusió de l’error en aquestes, i per tant, les accepta integra i expressament.

L’USUARI és plenament conscient que la mera navegació per la present pàgina web, així com la utilització dels seus serveis, implica l’acceptació de les presents condicions d’ús.

Tot el referent a la nostra pàgina web, es regeix exclusivament per les lleis espanyoles. En el cas que es produeixi qualsevol tipus de discrepància o diferència entre les parts en relació amb la interpretació i contingut de la present pàgina web, totes les parts se sotmeten, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur, als Jutjats i Tribunals competents en cada cas.

Vigència de les condicions generals d’accés a la web

Les presents Condicions Generals d’Ús han estat modificades amb data 2015.11.26 En qualsevol moment podem procedir a la seva modificació: si us plau, comprovi la data d’emissió en cada ocasió en què es connecti en la nostra pàgina Web i així tindrà la certesa que no s’ha produït cap modificació que l’afecti.