Acrònim és una consultora de COMUNICACIÓ, MARKETING i BRANDING que treballa amb una visió estratègica i creativa per a ajuntaments, administració pública i entitats. Des d’Acrònim hem creat EINES DIGITALS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA per millorar la comunicació entre les entitats i la ciutadania.

La nostra missió és ajudar als ajuntaments i les entitats a dinamitzar la seva activitat a través del marketing, el branding i la comunicació amb la finalitat de convertir-les en organitzacions més eficients.

AJUNTAMENTS

A Catalunya hi ha un total de 948 municipis. La gran majoria d’ells no disposen d’un equip de comunicació i marketing que treballi efectivament en la projecció i comunicació de les accions que realitza el govern el municipi. En aquest àmbit acrònim és una oportunitat Per extreure el màxim profit els canals de comunicació corporatius.

SECTOR PÚBLIC

Oferim solucions avançades en comunicació. Des d’Acrònim oferim tota una sèrie de prestacions per sector públic. La gestió avançada de la comunicació ens porta a poder oferir des de recursos de gestió de mitjans fins a la monitorització de marques a la gestió estratègica de la comunicació del organisme públic

Àrees de servei d' F.D. Acrònim S.L.

Acrònim té dues línies de negoci, els Acrònim Serveis de comunicació i participació ciutadana per al sector públic i una àrea de negoci Acrònim Digital Feeling, una agència de màrqueting que treballa amb una visió estratègica i creativa en la generació de marca i reputació per a startups, pimes i entitats.

La nostra missió és ajudar empreses i entitats a dinamitzar la seva activitat a través del marketing, el branding i la comunicació amb la finalitat de convertir-les en organitzacions més competitives.