Com destacar la teva marca personal?

Els consumidors compren allò que els atrau perquè és diferent al que portaven consumint fins llavors, no perquè sigui igual a un altre producte. Cal captar la seva atenció a través de la innovació.

Aquestes són algunes claus que des Acronim Digital Feeling t’aconsellem per destacar la teva marca personal:

  • Mostrar el nostre talent amb accions i no només paraules és una de les coses que fa que potenciem la nostra marca personal. El nostre talent parla de qui som, la nostra personalitat, el nostre compromís amb els projectes …
  • Tenir una opinió pròpia també és una forma de reforçar la nostra marca personal. Hem de ser valents en dir el que pensem sense pensar en el que puguin opinar altres persones sobre nosaltres. Solidificar els nostres valors i creences i expressar-les ens farà diferenciar-nos de la competència. No s’ha de tenir por a exposar els nostres pensaments o la nostra personalitat, ja que això pot fer que un projecte o la relació amb els nostres companys de treball millori.
  • Ser coherent amb el que dius que ets i com et mostres pot ajudar-nos a realçar la nostra marca personal. Ens hem de mostrar tal com som, així atraurem a més clients que vulguin comprar-nos el que oferim. Mostrar-sense filtres és una manera de ser generosos amb els nostres consumidors.
  • Tenir un objectiu clar és important per saber cap a on volem anar i què volem aconseguir. Si tenim una meta és molt més fàcil establir les bases per les quals cal passar per aconseguir el nostre objectiu.

Per a més informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.