Claus que faran que el teu lloc web tingui un bon posicionament (SEO)

El SEO (Search Engine Optimization) és el procés de millorar la visibilitat d’un lloc web en els diferents cercadors, com Google, sense haver de pagar-li al cercador per tenir una posició destacada entre els resultats de cerca.

Una de les claus més importants per posicionar el teu lloc web entre els millors resultats de recerca de qualsevol cercador és generar contingut de qualitat i captar l’atenció per part dels usuaris que visiten la teva pàgina a partir de la informació que ofereixes.

Cal treballar la nostra estratègia de paraules clau investigant quines són les més buscades, l’interès que tenen aquestes paraules en el mercat i si encaixen amb la nostra marca, i utilitzar paraules clau que siguin interessants però que tinguem un forat per utilitzar-les per a la nostra empresa.

Una altra estratègia que és important tenir en compte és conèixer als usuaris als quals et dirigeixes ja que cada un consumeix la informació de manera diferent. Cal diferenciar-se de la competència que busca captar els mateixos usuaris que tu, per la qual cosa hem de satisfer les seves necessitats a partir de donar la millor qualitat en els continguts que oferim.

Per acabar, una altra de les claus perquè la teva marca tingui un bon posicionament SEO és adaptar el teu lloc web a tots els dispositius. Actualment, la majoria del trànsit web ens entra a través dels mòbils, així que és imprescindible complir aquest pas. Cercadors com Google penalitzen a les web que no compleixen aquest requisit.

A partir de tota la informació compartida, vam treure una conclusió clara:

El posicionament SEO és imprescindible en tota estratègia digital. Si la teva marca és difícil de trobar a través dels diferents cercadors com Google serà més complicat obtenir un trànsit continu en el teu lloc web.

Des de Acronim Digital Feeling duem a terme aquestes accions perquè tots els nostres clients puguin tenir un bon posicionament web SEO.