El web de l’Ajuntament de Torelló, creat per Acrònim, guanya un premi

Acrònim Ajuntament de Torelló

Un dels últims projectes elaborats des d’Acrònim és la creació del nou portal web de l’Ajuntament de Torelló, un projecte en el qual ens hi vam bolcar des del primer dia i que ha obtingut un resultat molt positiu.

Cada any, l’Administració Oberta de Catalunya atorga uns guardons als ajuntaments que han destacat en l’impuls de la transformació digital i el govern obert en la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna durant el 2021.

El passat dimarts 3 de maig, l’Ajuntament de Torelló rebia el premi dels Reconeixements Administració Oberta 2021 promogut pel Consorci AOC en la seva VII edició. Aquesta distinció és un reconeixement als ajuntaments i consells comarcals valorant la implantació i l’ús dels serveis d’administració electrònica i la seva transformació digital.

Els Reconeixements Administració Oberta han situat el web de l’Ajuntament de Torelló dins el Top10 en la categoria d’ajuntaments de 5.001 a 20.000 habitants.

Des d’Acrònim donem l’enhorabona a l’Ajuntament de Torelló, és un plaer per a nosaltres treballar amb ajuntaments com el vostre.

Si vols saber més sobre els serveis que duem a terme, visita la nostra pàgina web.

Acrònim web ajuntament torelló
Acrònim web ajuntament torelló