Acrònim participa en la organització de la inauguració de la nova nau de Hörmann

acrònim inauguració hörmann

Acrònim, juntament amb Videolab, ha organitzat la inauguració de les noves instal·lacions de més de 6.000 m2 de Hörmann Espanya a Terrassa.

L’acte ha estat tot un èxit. Hörmann, líder europeu en portes i automatismes, ha dut a terme una forta inversió per ampliar l’activitat i servei al territori espanyol amb l’objectiu d’oferir millor servei a distribuidors i clients del sector.

Pel que fa a la organització de l’esdeveniment, Acrònim s’ha encarregat de tot el que gira al voltant de la inauguració. Des de l’estructura i ordre dels parlaments, passant per les invitacions i gestions de tots els convidats, fins al catering i el show sorpresa, i molt més. Absolutament tot.

La inauguració ha comptat amb la presència de Jordi Ballart, alcalde de Terrassa, qui ha destacat l’elecció del municipi vallesà com a ubicació per la Delegació de Hörmann a Espanya. 

A més, ha destacat el nexe d’unió històric entre Hörmann i la ciutat de Terrassa: “Hörmann forma part de la història de Terrassa des de fa més de 35 anys. Avui, un cop més, s’ha posat en valor la col·laboració activa entre les dues parts.

Per altra banda, Franz Eiselt, president de Hörmann Espanya, qui ha donat la benvinguda als prop de 150 assistents, entre ells autoritats, directius de la firma, professionals, distribuidors i mitjans de comunicació del sector, ha reconegut que “la construcció d’aquest nou emplaçament suposa un gran avenç per a la companyia”. 

 

inauguració hörmann
inauguració hörmann

Christoph Hörmann, general manager de Hörmann, tampoc ha volgut perdre’s la inauguració de las noves instal·lacions i ha posat en valor la salut econòmica de la firma: “El dia d’avui és una demostració de l’èxit econòmic de Hörmann Espanya”.

Per últim, i no per això menys important, Albert Castellanos, Secretari d’Empresa i Competitivitat de la Generalitat de Catalunya, ha valorat molt positivament la inversió realitzada, de la mateixa manera que ha recordat que “l’acte d’avui només és una demostració més de les relacions empresarials entre Alemanya i Catalunya”. 

Per altra banda, els convidats a l’acte, a més d’un aperitiu, han pogut gaudir d’una visita guiada per la nau, així com d’una exhibició sorpresa de trial a càrrec dels pilots de Gas Gas, Miquel Gelabert i Albert Cabestany. Aquest últim campió del mòn de trial indoor al 2002.  

Amb la inauguració de la nova nau, Hörmann Espanya demostra el seu afany per crèixer i continuar oferint màxima qualitat i servei posicionant-se, un cop més, com a líder europeu en solucions de portes i automatismes.

Per a Acrònim és tot un orgull continuar col·laborant amb una marca de la reputació mundial de Hörmann, de qui, des de ja fa uns anys, som la seva agència de marketing i comunicació.