Disseny gràfic i Audiovisual

L’estètica i el disseny són bàsics per a crear una imatge coherent, que cridi l’atenció, que sigui recordada i que generi confiança.

El disseny gràfic és una activitat creativa que té com a fi projectar les marques perquè siguin útils i estètiques. Treballem quatre àrees diferenciades de disseny gràfic:

El disseny gràfic ha de complir uns objectius de marca i comunicació. Només marcant l’objectiu principal de cada peça atraiem l’atenció de l’espectador de manera natural.

 

La marca és el logotip, l’eslògan i la seva identitat. Però també és el que transmet, el que comunica, el que diu, el que fa i l’emoció que genera. Marcar l’estratègia és un pas imprescindible per complir aquests objectius.

Treballem la creativitat gràfica, generem idees originals i potencialment útils per garantir l’efectivitat de la teva marca.

Realitzem la pluja d’idees necessària fins arribar a l’eureka!

Apliquem l’objectiu, l’estratègia, la creativitat i el nostre saber fer a cada una de les peces gràfiques per fer-les úniques i efectives.

Passem de l’eureka a l’oooh!

Logotip

El logotip és el símbol format per imatges o lletres que serveix per a identificar una empresa, marca, institució o societat i els seus valors.

Creem la identitat visual que farà la teva marca més atractiva i rellevant.

Per a marques noves o consolidades, partim del procés de branding per a dotar al logotip dels valors, posicionament, personalitat, atributs, beneficis, valors, essència, estil i to que fan de la marca una entitat única.

Identitat Corporativa

La imatge corporativa és la part del disseny gràfic que correspon amb la publicitat impresa d’una empresa: Papereria, targetes de visita, carpetes, sobres, cartes A4, cartelleria…

La creació d’un nom i un logotip que es caracteritzi per uns colors i tipografia concrets permet identificar la marca de la competència i crear una imatge sòlida que sigui recordada.

Treballem perquè la teva imatge corporativa tingui una identitat visual i uns valors a través de campanyes de comunicació i estratègies tant online com en Xarxes Socials o la teva pàgina web corporativa

Disseny gràfic

Implementem la identitat de la marca a cada un dels materials gràfics i comercials.

Els dotem del conjunt de característiques, valors i creences amb les quals una marca s’identifica.

Targetes de visita, carpetes, infografies per a xarxes socials, presentacions i dissenys multimèdia… Dotem de disseny a tot el material gràfic que necessiti la teva marca.

Disseny editorial​

El disseny editorial és la branca del disseny gràfic dedicada a la maquetació i composició de llibres, revistes, diaris i publicacions.

Apliquem amb estratègia i creativitat l’estil corporatiu de la marca a cada un dels elements que constitueixen les edicions:  Portada, Contraportada, editorial, índex, sumari, articles, textos, fotos, imatges, anuncis publicitaris…

Adaptem el disseny editorial als paràmetres accessibles perquè aquests puguin ser gaudits per tots els públics.

Publicitat print i online

El disseny publicitari es basa en la identitat corporativa i els objectius de la teva marca.

Dissenyem campanyes de publicitat efectives, que atrauen, transmeten i venen.

Dissenyem de forma òptima les teves aparicions als mitjans: comuniquem idees i conceptes, amb l’objectiu que cada disseny capti l’atenció del teu públic objectiu.

Disseny audiovisual

Grabació d’esdeveniments

Disposem d’un equip professional amb tot el material necessari per a la gravació d’esdeveniments i actes ja siguin públics o privats, oferint també l’opció de la retransmissió online en directe via streaming.

Vídeos Corporatius

Estem especialitzats en la producció integral de vídeos promocionals tant per donar-se a conèixer com per publicitar productes i serveis en els diferents mitjans i a la xarxa.

Imatge Corporativa

Potencia la teva imatge d’empresa a través de la creació de vídeos corporatius que reforçaran i donaran confiança a la teva marca dins el sector en què es troba.

Projectes de comunicació interna

Realitzem vídeos per a empreses orientats als propis treballadors i a tot el personal intern o implicat en el funcionament del negoci tant per motivar com per informar.

Tenim un disseny per tu...