3

CANDIDAT A PRESIDENT DE L’EMD

DAVID W. SEMPERE

OCUPACIÓ

Responsable de captació recursos càriatas Sant Feliu

QUI ÉS DAVID SEMPERE?

És llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la UAB i Postgrau en Direcció de Màrqueting i postgrau en Direcció de Sistemes de Salut per ESADE.

Ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit de l’empresa social i la inserció laboral. Actualment és responsable de la captació de recursos a Càritas Diocesana de Sant Feliu de Llobregat.

Va fundar quan tenia 14 anys el col.lectiu independentista de l’Institut Arnau cadell, el Bei a la universitat, i va ser regidor per ERC fa vint anys, on va participar en l’inici de la protecció de la Torre Negra.

PROGRAMA Valldoreix per la Independència

1

AMB UN PROJECTE DE CENTRALITAT I CULTURA DIMENSIONAT

Impulsarem una nova nau de cultura amb una biblioteca oberta de 9,00h a 21,00h tot l’any i una nova escola de música (EMV) a l’espai del Casalet. Volem seguir sent poble.

2

5 POLICIES MUNICIPALS PER VALLDOREIX

Aquesta és la ratio que ens correspondria a Valldoreix. En comptes de parlar tant d’helicòpters, drons i lectors de matrícules, volem, com teníem fa 30 anys, policia de proximitat.

3

PARTICIPACIÓ REAL I EFECTIVA

Cada 6 mesos, els ciutadans de Valldoreix han de poder votar en consulta els grans temes del poble. Reactivació del Consell de la Vila.

4

UN PARKING GRATUÏT A L’ESTACIÓ PELS VEÏNS DE VALLDOREIX

Hem de poder aparcar gratuïtament mentre fem la transició al cotxe elèctric i a la mobilitat verda. Vigilància al pàrquing i adhesiu perquè sigui pels veïns.

5

AJUDES AL LLOGUER

Per ajudar a la independència dels joves entre 24 i 35 anys (que ingressin individualment menys de 24.000 euros/any), proposem ajuts al lloguer entre 1.000 i 1.500 euros/any i un descompte de l’IBI als propietaris entre el 60% i el 99%.

6

UNA MOBILITAT PER A LA GENT, TOT FENT LA TRANSICIÓ VERDA

Integració i complementarietat de tots els mitjans de transport. Potenciació del carril bici, també pel patinet elèctric.

7

NOVES PROPOSTES D’HABITATGE

Rebutgem les propostes de densificació que alterin el model de poble que volem preservar. Proposem habitatges de Promusa de lloguer de màxim dues plantes, i que es possibiliti dividir habitatges grans en vivendes de mínim 75m2 per posar en lloguer.

8

VOLEM SEGUIR SENT

Volerm seguir sent espai de tranquil·litat i qualitat de vida. Sense cap gran projecte que canviï la nostra dimensió.

9

VAM SER MAJORIA

Vam ser majoria del cens els que vam votar l’1 d’octubre. I vam dir Sí. Exercirem! No retirarem l’estelada del Castell de Canals ni la pancarta demanant la llibertat dels presos.