Sant Cugat per la Independència participa en el debat sobre economia, empresa i comerç de TOT Sant Cugat

Aquest dijous dia 2 de maig, el nostre candidat, David Sempere, ha participat en el segon debat participatiu organitzat per TOT Sant Cugat per defensar els punts claus sobre economia, empresa i comerç del programa de Sant Cugat per la Independència.

Durant el debat, per part d’experts i expertes del sector convidats a l’acte, es van plantejar diverses preguntes les quals els candidats van haver de donar resposta en un minut i mig. Alguns dels temes tractats van ser la necessitat de reforçar el petit comerç, la finestreta única empresarial, mesures per disminuir l’atur, com tractar la transició ecològica i propostes de polítiques actives per pal·liar la discriminació de gènere.

David Sempre, en representació de Sant Cugat per la Independència, va subratllar que cal una visió de qualitat del que volem per a Sant Cugat i es va mostrar preocupat per l’actual manca de model econòmic i de visió de futur. A més a més, va deixar clar que el 155 és el pitjor que li ha passat i que li pot tornar a passar a l’economia catalana.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>