Sant Cugat per la Independència organitza la botifarrada FEM BOTIFARRA AL 155!

Sant Cugat per la Independència organitza la botifarrada FEM BOTIFARRA AL 155!

Aprofitant el dia de votació de les Eleccions Generals del passat 28 d’abril, Sant Cugat per la Independència va celebrar una botifarrada per rebutjar la repressió que l’Estat exerceix contra Catalunya.

Sant Cugat per la Independència organitza la botifarrada FEM BOTIFARRA AL 155!

Des de Sant Cugat per la Independència tenim molt clar que el principal enemic de Catalunya és el bloc de partits del 155. Per això ens comprometem a no pactar amb cap partit dels que van donar suport a l’aplicació de l’article 155. Al mateix temps, reclamem a tots els partits independentistes que segueixin el nostre exemple i manifestin públicament que no pactaran amb cap partit del bloc del 155.

A l’acte hi van ser presents els diputats Antoni Castellà i Titon Laïlla, de Demòcrates de Catalunya, partit integrat a la coalició Primàries Catalunya, que van voler donar suport al candidat de Sant Cugat per la Independència, Joan Recasens.