Sant Cugat per la Independència presenta els membres que conformen la candidatura

Sant Cugat per la Independència presenta els membres que conformen la candidatura

El passat dissabte 27 d’abril vam presentar els membres de la candidatura a la Pl. U d’octubre davant la premsa. En l’acte hi van ser presents el cap de llista, Joan Recasens, i l’extinent d’alcalde Jaume Busquets i l’actor Sergi Mateu, que tancaran la llista.

Durant l’acte Joan Recasens va declarar que aquesta candidatura representa tot l’espectre polític de l’independentisme, perquè hi ha gent provinent de l’antiga CiU i del PDECAT, gent que prové d’Esquerra Republicana, i també dels moviments assemblearis d’esquerres. La majoria dels seus membres són activistes d’Òmnium, de l’Assemblea o dels CDR.

Així mateix, Joan Recasens va destacar que “no ens devem a cap partit polític, a cap interès particular ni sectorial. Només ens devem a la voluntat de la ciutadania que va decidir la Independència de Catalunya al Referèndum de l’1 d’octubre”.

La llista està completada en els primers llocs per Clara Forn, David W. Sempere, Marga Codina i Òscar Parés.